WABOL ®

2 tocs caminant

Què és WABOL?

WABOL®-Caminant- és un instrument de felicitat"

Josep Maldonado

L'esport d'equip més democràtic i igualitari

Els jugadors i jugadores només poden caminar, no es permet correr. És un joc dissenyat per ajudar les persones a mantenir-se en forma i mantenir un estil de vida actiu independentment de l’edat i / o de la forma física.

És un esport semblant a el futbol però d’una manera més lenta i relaxada, més adequada per a la gent gran.

Córrer està prohibit!

Qui pot jugar?

No només hi ha beneficis directes per a la salut, sinó que també ofereix beneficis socials. Els participants evitaran estar aïllats i interactuarán amb altres persones i petits grups. La diversió també està assegurada, un altre gran benefici per a la salut. Al ser un esport organitzat per una lliga, els jugadors se senten més compromesos a participar.

És una activitat adequada per a qualsevol persona, homes i dones

En una hora de jugar a WABOL®:

Mitjana de passos i quilòmetres fets i crema de calories

Efectes de caminar rápit

Beneficis per a tothom

La marxa ajuda a reduir la hipertensió, el risc de malalties del cor, sucre a la sang (diabetis), freqüència cardíaca, colesterol dolent. Menys greix i més múscul. Millora la mobilitat, enforteix la zona lumbar, evitant així el dolor d’esquena freqüent. Com més es camina, més es redueix l’estrès, l’ansietat, la depressió i altres malalties, així com es redueix el pes. L’exercici físic té molts beneficis. Hi ha molts beneficis al caminar. A Wabol® tot és més predictible, de manera que el possible impacte és mínim.

LES NOSTRES LLIGUES I CAMPIONATS

A les nostres lligues, cada equip juga un partit per setmana i entrenarà un altre dia per setmana (8 x mes). Cada partit té una durada de 50 minuts dividits en dues parts de 25 minuts cadascun, dissenyats perquè els participants facin dues passejades per setmana.

Els dies que no siguin partits, es recomana als participants fer una caminada de 30 minuts al dia com a part de l’entrenament setmanal.

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje