EL TEU

WABOL _ F.Caminant

NOU

WABOL® Futbol caminant "3 tocs"

WABOL®: "No deixem de fer esport per què envellim. Envellim per deixar de fer esport"

És semblant al futbol, però no és ni futbol ni una versió d'ell. És un joc més lent, més relaxat i més adequat per a la gent gran.

WABOL®- Un joc en què els jugadors només poden caminar i no es permet córrer. És un joc dissenyat per ajudar les persones a mantenir-se en forma i mantenir un estil de vida actiu independentment de l'edat i / o la forma física.

Vine a provar ja que les lligues inicien aviat.

Truca'ns al telèfon: 670 204 299

Sobre WABOL®

Walkingbol® abans conegut com Walking Futbol Union® és el nom de el joc registrat i promocionat per dos ex futbolistes; Steve Archibald i Andrew Sims Szegedi (SILVIO), per promocionar el joc a Espanya.

El nostre objectiu és oferir a les persones majors de cinquanta anys la possibilitat de fer exercici mentre gaudeixen del nostre joc.

Qui pot jugar?

Tot el món! Encara que està dirigit a principi a les persones de més de 50 anys, aquest nou esport s'ofereix a tots els públics, qualsevol que tingui entre 5 i 100 anys.

Dates importants en la història de WABOL® abans (Walking Futbol Union®)

WABOL® a la 4a jornada de l’Enfutbola’t

WABOL ® va participar en la 4a edició de l’ENFUTBOLA’T, jornada lúdico-esportiva organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol, que té com a protagonistes

Primer partit de presentació de WABOL®

Filmació de la presentació de WABOL® Walking Futbol Union® el 28 de juny de 2017 en el Estadi Olímpic Lluïs Companys, Barcelona.

Últimes Notícies

Entitats que ens donen suport al nostre objectiu de millorar la salut de la gent gran a través de l’esport

Mitjans de comunicació que ens donen suport

Premsa Escrita

TV

Radio