WABOL ®

Walking Futbol Union invitado a participar en el proyecto humanitario ‘Sueña con un arcoíris’

Es un honor para Walking Futbol Union haber sido invitado para participar en una serie de actividades solidarias para apoyar el proyecto ‘Sueña con un arcoíris’ en Terrassa, Barcelona. Un proyecto para humanizar el servicio de pediatría del Hospital de Terrassa.

La plataforma Unidos Por Ellos ha programado una serie de actividades solidarias para dar soporte al proyecto ‘Sueña con un arcoíris. Estas actividades se realizarán el próximo Domingo 28 de Abril y constará de varias actividades, entre ellas Walking Futbol Union.

 

 

Acceso a los posts en instagram:

View this post on Instagram

Enormemente agradecidos a Walking futbol union en especial a Silvio por su amabilidad y altruismo. El próximo 28 de Abril en el evento que realizaremos para la Humanización de la segunda fase de la Humanización de la Planta de Pediatría, en el CST Hospital de Terrassa, contaremos con su colaboración.❤ ⚽️¿QUE ES WALKING FUTBOL UNION?⚽️ "Una versió mes lenta d'aquest "bell esport" És exactament el que el seu nom en anglès vol dir, jugar a futbol caminant. És molt semblant al futbol, ​​però amb una gran diferència, els jugadors caminen en lloc de córrer. És un joc dissenyat per ajudar les persones a estar en forma i mantenir un estil de vida actiu sense importar l'edat o forma física. És una manera de jugar a futbol, ​​però d'una manera més lenta, més relaxada i més adequada per a la gent més gran. El possible impacte és mínim. CORRER ESTA PROHIBIT A QUI VA DIRIGIT? És una activitat adequada per qualsevol. SENSE DIFERENCIACIÓ DE SEXE Caminar es una activitat que l’adult-major pot fer obtenint molts beneficis i causa molt poc impacte-xoc en el cos. No son solament beneficis directes per la salut, sinó que també ofereix beneficis socials. Els participants coneixeran a gent nova, evitaran quedar-se aïllats i interactuaran amb altres individus i petits grups de persones. La diversió edemes està assegurada, un altre gran benefici per la salut. BENEFICIS Són molts i sabuts els beneficis obtinguts gràcies a caminar” Tots obtenim beneficis fent esport; les persones una mica més grans necessiten mobilitzar les articulacions amb regularitat. Caminar ajuda a reduir la hipertensió, el nivell de sucre en sang (diabetis), el risc de contraure malalties cardíaques, ritme cardíac i el colesterol dolent. Menys greix i més múscul. Millora la mobilitat, enforteix la zona lumbar evitant així el tan freqüent mal d'esquena. Redueix l'ansietat. Com més camines més redueixes l'estrès, l'ansietat, depressió, etc. Ajuda a reduir peso ⚽️¡¡No os lo perdáis!!⚽️ @walkingfutbol #futboladaptado #solidarida

A post shared by UNIDOS POR ELLOS (@eventounidosxellos) on

 

Escribe un comentario

Noticias Recientes

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje