WABOL ®

2 tocs caminant

Cinquena i última jornada del Torneig Esport Solidari Internacional «ESI» 2021. Els partits que es van jugar van ser:

TORPEDO 2 vs. CAMINANTS 1. Brillant partit per ambdós equips, moviment ràpid de la pilota, combinacions genials, un partit vibrant on no es pot assenyalar a cap jugador com el millor, ja que tots van oferir el millor de cada un amb el resultat d’un espectacle digne de veure. És veritat que hi va haver alguns moments de tensió, però entrava dins de la lògica d’un partit decisiu. I com ha de ser en WABOL®, a la fi del partit tots amics.

Agradable sorpresa va ser la presència de fundadors del Torpedo de Rubí.

GOLS: TORPEDO: Sagrado 1 i de Neira 1.  CAMINANTS: Berna 1.

 

WALKERS 6 vs. ATLÈTIC 0. Bon Partit de Walkers davant d’un Atlètic amb importants baixes, però que en cap moment es va rendir amb tots els seus jugadors treballant sense treva tot el partit. Van agradar els Walkers que a la fi van trobar el seu sistema de joc aprofitant el talent dels seus jugadors. Guijo, amb els seus 2 gols, va esdevenir màxim golejador del torneig.

GOLS: WALKERS: Kubala 3, Guijo 2 i Santos 1.

 

ESPORTIU 4 vs. ÁGUILES 4. Emocionant partit en el qual Àguiles va iniciar marcant 2 gols que semblava indicar una victòria, però la reacció de l’Esportiu, que va demostrar que està aprenent que en WABOL® el joc d’equip prima per sobre de les individualitats, els va portar a empatar davant d’un Àguiles que en principi era superior.

GOLS: ESPORTIU: Elliot 2, Equisoain 1 i Haro 1.  ÁGUILES: Llorens 2, Gilaberte 1, Labrador 1.

Gràcies a tots i bon estiu!

 

Mr.Whippy

Luisa Barba

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje