WABOL ®

2 tocs caminant

Es va canviar de camp de l’Aristides a La Teixonera que amb 3 camps de joc disponibles varen facilitar que tots els partits es juguessin a la mateixa hora.

Jornada molt més plàcida que l’anterior amb un comportament exemplar de tots els equips tal com exigeix la filosofia i objectius de WABOL®.

El Torpedo va tornar a guanyar davant un Esportiu que va mostrar enteresa i cavallerositat encara amb el voluminós resultat en contra i patint la falta de porter per lesió d’Ortiz i la posició va ser ocupada per Moreno i després per Haro, (tots dos 2 no són porters) . Gols: TORPEDO: Morón 5, Castellvi 3, De Neira 2, Nieto 2, Felix 1. ESPORTIU: 3 per handicap.

Els Walkers han trobat el sistema de jugar d’una manera d’equip ben conjuntat davant d’un Àguiles que no va tenir el seu dia encara que en cap moment va deixar de plantar cara al motivat contrari i sempre amb un comportament exemplar de respecte per tots dos equips. Gols: WALKERS: Guijo 5, Kubala 1, Xavi Sense 1. Àguiles: Gilaberte 1, Valien 1.

Va guanyar Caminants amb un bon joc en totes les línies, especialment en la 2ª part, davant d’un Atlètic que va jugar bé, però que es va trobar amb un Caminants disciplinat, motivat i amb el seu duo davanter funcionant. Comportament exemplar de tots dos equips.

Gols: CAMINANTS: Kocsis 2, Martinez 2, Gonzalvo 1.

Mr.Whippy

Lluïsa Barba

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje