Tercera jornada amb sort amb el clima, ja que, encara que només va caure mitja gota de fang, el cel va està cobert i la temperatura agradable. Una altra vegada sense lesions, però amb un joc un pèl massa competitiu per part d’alguns jugadors creant un ambient de tensió innecessari en el nostre joc.

NO OBLIDEM QUE ABANS QUE EQUIPS SOM GRUPS D’AMICS PASSANT-HO BÉ!

Bona tasca dels àrbitres en uns partits que es van complicar per l’abans esmentat. Es va lesionar el gran porter de CAMINANTS Javi Pitarch que ja venia tocat del genoll. Gran actuació de tots els porters.

Vam tenir l’agradable visita de dues de les pioneres de el futbol femení del FC Barcelona que van jugar en un dels partits.

En els resultats, gran sorpresa l’empat a 2 del favorit CAMINANTS davant d’un ÀGUILES molt ben posicionat sobre el terreny de joc. Amb una primera part «sense recolzament, nerviosos, imprecisos i amb Poc lligam entre tots» va declarar Jordi Gonzalvo, capità de Caminants. El partit va ser intens, però jugat amb respecte per el contrari, tot i que sentim haver d’esmentar que en els caminants, alguns jugadors van realitzar comentaris negatius sobre companys d’equip que no es poden tolerar per part de l’organització. Els ÀGUILES van jugar un gran partit amb tots els seus jugadors complint al màxim i dominant el mig camp i fins i tot el partit amb la possessió i guanyant 2-1 fins a l’últim segon.

Gols: CAMINANTS: Kocsis 1 Manel Martinez 1  

ÁGUILES: Elliot 1 i Gilaberte 1.

Els WALKERS amb una victòria de 7 a 3 contra l’ESPORTIU, finalment van trobar el camí del gol amb l’explosió golejadora de Guijo amb 6 gols dels 7 de l’equip i amb Kubala marcant el setè, però encara sense aconseguir un joc d’equip ideal, probablement a causa de la incorporació de nous jugadors encara no adaptats al WABOL®. L’ESPORTIU va jugar molt bé demostrant que a mesura que els jugadors i l’equip aprenen el joc, les diferències es redueixen i que en tot moment es va enfrontar als WALKERS sense cap complex i marcant 3 bonics gols, destacant la tasca de tots els seus jugadors.

Gols: WALKERS: Guijo 6 i Kubala 1 

ESPORTIU: Andrés gener, Bayo 1 i Equisoain 1

EL TORPEDO guanya el seu tercer partit per la mínima a un Atlètic que va lluitar fins al final sense treva en un partit emocionant i igualat, però amb un ambient massa intens per al nostre esport, amb contínues reclamacions a l’àrbitre qui, no acostumat al nostre joc i amb contínues reclamacions, el va portar a cometre algun error. El TORPEDO està demostrant ser equip molt ben consolidat on tots els jugadors es coordinen bé entre ells, serà difícil, encara que no impossible derrotar-los. L’ATLÉTIC va mostrar maneres de gran equip, tot i que a mesura que s’acostava el final del partit va cometre l’error d’enviar pilotes llargues a davanters que els van rebre estant sols i que és una jugada que a WABOL® és inútil, ja que en estar el jugador limitat a no poder córrer més dels 3 tocs sempre acaba sense cap resultat positiu.

Gols: TORPEDO: Morón 1.


Mr.Whippy

Lluïsa Barba