WABOL ®

2 tocs caminant

1 de maig, dia de WABOL® en Família

En un dia especial dedicat a la feina, el complex Esportiu Marcet va esdevenir un esdeveniment únic: el torneig familiar World Peace Tournament de WABOL® organitzat també amb la col·laboració de la Pontifícia Acadèmia Mariana Internacional del Vaticà.

Commemorant l’esperit del dia del treballador, més de 60 participants es van unir per celebrar la pau i la unió a través de l’esport.

Com un gresol de colors i somriures, es van formar quatre equips que incloïen jugadors i jugadores de totes les edats i gèneres, així com familiars que es van unir a l’esperit del joc.

Cada equip es va enfrontar en tres vibrants partits de 30 minuts, on la competència es va barrejar amb la camaraderia i la diversió.

El resultat dels partits va passar a un segon pla, eclipsat per la veritable essència del torneig: compartir l’excel·lent esport del WABOL® en un ambient d’harmonia i respecte mutu.

Al final de la jornada, cada participant va rebre un diploma de participació com a reconeixement a la seva contribució a l’experiència col·lectiva.

I així, entre rialles i aplaudiments, el World Peace Tournament es va erigir en un testimoniatge viu del poder de l’esport per unir les persones més enllà de les diferències i celebrar els valors universals de pau, treball en equip i solidaritat. Un matí diferent i profundament enriquidor que quedarà gravat a la memòria de tots els presents.

Moltes gràcies a tothom!

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje

¿Quieres darle vida a tu vida?

¿Eres jubilado y te gustaría hacer un deporte adecuado para ti?

Harás ejercicio y conocerás personas como tu.

Ven a jugar a WABOL®.