WABOL ®

2 tocs caminant

Torneig Internacional a Itàlia

Catalunya representada amb les nostres Seleccions Catalanes Femenina i Masculina de WABOL® en un torneig de Walking Football a Itàlia.

Tot i que a Catalunya vam jugar una versió més social i tècnica amb el nostre WABOL, es va decidir participar com a viatge de fi de lliga i temporada. Tot i que les nostres regles promouen la no discriminació i la inclusió social, vam haver de separar els nostres equips per edat i sexe. En l’àmbit de joc, les regles eren diferents, però, així i tot, vam obtenir bons resultats en tots els nostres partits i vam gaudir d’un viatge ple de companyonia.

El viatge a Itàlia va ser una experiència divertida i enriquidora, plena de companyonia, amabilitat i un excel·lent esperit per part de tots els participants. Tot i la intensitat i el nombre de partits que juguem, ens vam mantenir relaxats i vam gaudir de cada moment. La diversió entre nosaltres va ser espectacular, creant un ambient alegre i unit que va fer que cada partit i activitat fos encara més memorable.

Des del moment en què arribem, es va notar la bona feina de tots els membres dels equips, ja que cadascú va posar de la seva part per assegurar que el viatge no només no fos competitiu, sinó també una ocasió per enfortir els llaços d’amistat i camaraderia .

Entre partit i partit, vam tenir l’oportunitat de compartir rialles, anècdotes i moments de descans que ens van permetre conèixer millor i gaudir de la companyia mútua.

L’amabilitat i la cohesió del grup van ser clau perquè aquest viatge esdevingués una aventura inoblidable. Cada victòria i cada desafiament al camp de joc es van viure amb un esperit positiu i col·laboratiu, ressaltant el veritable valor de l’esport i la importància d’estar units com a equips.

En resum, el viatge a Itàlia va ser molt més que una sèrie de partits. Va ser una oportunitat per relaxar-nos, divertir-nos i crear records duradors en un entorn de respecte i amistat. La combinació d’esport, diversió i companyonia va fer d’aquesta experiència una cosa veritablement especial per a tots els que hi van participar.

 

Lluïsa Barba

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje

¿Quieres darle vida a tu vida?

¿Eres jubilado y te gustaría hacer un deporte adecuado para ti?

Harás ejercicio y conocerás personas como tu.

Ven a jugar a WABOL®.