WABOL ®

2 tocs caminant

Fi de la lliga 22/23 al setembre

Després de diversos mesos des del començament de la nostra lliga 2022/23, podem afirmar que hem presenciat setmanes meravelloses. Tant a nivell individual com d’equip, hem estat testimonis d’un creixement increïble en el joc, així com en l’àmbit social i psicològic. A més, és important destacar que el nivell físic i tècnic de TOTS els jugadors i les jugadores ha millorat notablement.

Ens enorgulleix enormement la dedicació i compromís demostrat per cadascun dels participants, que han deixat enrere la monotonia i s’han lliurat completament el nostre esport.

És rellevant ressaltar l’evolució implacable que hem presenciat al joc, amb molts jugadors i jugadores mostrant un nivell destacat i de gran qualitat.

Hem conclòs la Setmana 13 i ens queda per disputar la 14 de la Lliga, però, a causa de les vacances, molts dels participants ja no hi poden assistir.

En qualsevol cas, ens trobarem novament a principis del mes de setembre i volem aprofitar aquesta oportunitat per desitjar-los a tots Bones vacances, amics!

Visqui la família de WABOL®!

 

Lluïsa Barba

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje