WABOL ®

2 tocs caminant

Resum i vídeo de la lliga 22/23

A Catalunya hem començat a jugar a WABOL d’una manera organitzada i supervisada, assegurant el compliment de les quatre regles principals:

• Prohibit enfadar-se!
• Prohibit no divertir-se!
• Prohibit córrer!
• Prohibit tocar la pilota més de 2 vegades seguides!

La primera lliga de WABOL a Catalunya, que no torneig que ja n’hem realitzat alguns, ha donat la benvinguda a 8 equips amb jugadors de totes les edats, sense discriminació per raó edat, gènere, condició física o habilitats tècniques. Inclusiu i divers, presumim que «WABOL és l’esport d’equip més inclusiu que existeix».

Ens ha sorprès l’èxit en l’aplicació d’aquestes quatre regles, tot i continuar treballant per millorar la prohibició de córrer. L’ambient festiu i ple de diversió a tots els partits ha demostrat l’essència del nostre joc. A més, volem expressar el nostre agraïment a la fundació Gandhi per permetre que alguns dels seus membres, sota la direcció d’Esteve Olivella, s’unissin a la nostra lliga com a part d’alguns equips.

Des de l’organització, amb orgull diem: gràcies a tots vosaltres per ajudar a fomentar i complir tots els criteris de WABOL!

Gràcies, campions! Comencem la lliga 23/24 al novembre.

Els equips participants han estat els següents:

Barcelona Walkers WB. Equip compost per alguns jugadors de l’agrupació de veterans del Barça i altres jugadors amb què han aconseguit un equip equilibrat i de bon joc.
Han format part de l’equip: Antonio Prieto, Jordi Grácia, Enrique Llorens, Massimo Stabile, Pere Sanchez, Iñaki Sáez, Xavi Sin, Laszi Kubala, Emilio Rodríguez, Odino Cristiani Peter Scherstel y Toni Casellas

Racing Sant Cugat WB. Equip amb jugadors majoritàriament residents a Sant Cugat. A la majoria dels partits han jugat un WABOL exemplar. Amb tocs ràpids i combinacions excel·lents. Han format part de l’equip: Miquel García, Carlos Toda, Martín Fernández, Ernesto Morón, Toni Polonio, Ricard Asensio, Alex Manyá, Ángel Soto, Feliu Tura, Jordi Coromina, Jordi Muñoz, Jordi Serra, Xavier Romero y Pere Palau                                                                                 

C.D Cervelló WB. Molt bon equip amb jugadors residents a Cervelló, molt compromesos amb el joc en conjunt. Gran actuació a la lliga. Han format part de l’equip: Pere Ballber, Enrique Bonilla, Joan LLao, Jordi Ponsá, Lluís Ballber, Alexandre Duch, Raúl Torroella, Pedro Castellano, Eugeni Domenech y Oracio Fuentes.

Barcelona Caminants WB. Equip que va patir algunes baixes, però així i tot va fer bons i bonics partits de WABOL, també va comptar amb alguns jugadors de l’agrupació de veterans del Barça.
Han format part de l’equip: Fredy Baró, José Guijo, Pere Guardiola, Enric Gracia, Toni Félix, Javi Pitarch, José Miller, Pep Prat y Josep Mª Silvestre.

Esportiu de Barcelona WB. Equip format per jugadors de qualitat que, tot i això, va tenir dificultats per jugar en equip però amb un rendiment més que acceptable.
Han format part de l’equip: Ángel Pardo, Clemente Moreno, Pere Equisoain, Ezequiel Pituelli, Juan Seguí, Paco March, Pedro Gil, Vicenç Verdeguer y Jaume Cabasses.

Àguiles de Barcelona WB. Un altre equip amb jugadors de qualitat, encara que li va faltar un mig camp més complet. Per a la propera lliga s’està reestructurant.
Han format part de l’equip: Francesc García, Andreu Gilaberte, Jaume Comas, Luís Gonzalez, Albert Navarro, Antonio Ortíz, Toni Cruz y Enric Riverola.

Mumswabolwss WB. El primer equip femení de la lliga que va arrencar amb dubtes durant la primera part de la lliga i que no obstant van trobar la fórmula adequada per ser un equip molt competitiu.
Han format part de l’equip: Marta Banús, Maite Bassa, Laura Borrell, Elisenda Brugada, Purificación Calvo, Gemma Corsellas, Rocío Cubo, Sonia Escobar, Esther Ferrerons, Marta Gabarró, Olga Huertas, Maria Iglesias, Anna Jorba, Julia Lucato, Neus Medina, Lidia Medina, Glòria Mompin, Elvira Mullieva, África Ocaña, Lali Oliver , Ingrid Rajadell, Angels Trallero, Rebeca Vilella, Alex Tena y Pili Elías.

Laru Mataró WB. Equip representatiu del Maresme a qui va costar establir una plantilla fixa. Van jugar bé considerant els continus canvis a l’equip. Esperem que s’organitzin millor per a la propera lliga.
Han format part de l’equip: Julio A. Escabies, G. Rodríguez, Eli Palma, J.Peralvarez, Jaume i Sito Rivera, V. Naranjo, X. Parera y N.Reyes.

Aquí os dejamos un vídeo resumen de la liga. !Felicidades a todos!

 

Lluïsa Barba

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje