WABOL ®

2 tocs caminant

Torneig Solidari Femení de WABOL® a La Teixonera

Diumenge passat, 3 de setembre de 2023, es va celebrar un emocionant Torneig Femení de WABOL, organitzat per les Mumswabolwss WB i a favor dels  PallaPupas, a l’icònic escenari de la Teixonera a Barcelona. L’esdeveniment va comptar amb la participació de vuit equips, amb set d’ells conformats per jugadores i un per jugadors masculins.

El més destacable d’aquesta competició va ser la igualtat i la intensitat que es van viure als partits. A diferència d’altres esports que solen posar de manifest les diferències de força, agilitat, experiència i potència física a WABOL no és necessari i es presenta com un esport que anivella sempre els jugadors/es al terreny de joc. En aquest emocionant esport, la clau rau en la concentració en lloc de la velocitat, i en caminar ràpidament en lloc de córrer. Això va permetre que tant les jugadores com les jugadors se sentissin completament immersos en el joc, cansats per lesforç i plenament conscients de la necessitat de mantenir una concentració constant.

El torneig va sorprendre gratament, com ho sol fer, i va deixar les jugadores amb un desig de més, de tornar a repetir-ho. Aquest esdeveniment no només va promoure la igualtat a l’esport, sinó que també va demostrar que la passió i l’esperit d’igualtat poden ser igual d’intens en un entorn on la concentració i l’estratègia són fonamentals.

Esperem amb entusiasme la propera edició d’aquest Torneig Femení de WABOL i les emocions que segurament ens oferirà.

 

Lluïsa Barba

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje