Visita de Telecinco a dos esdeveniments de WABOL®

BONIC PARTIT DE WABOL® A TRINITAT VELLA

El dissabte 30 d’abril es va jugar al Camp Municipal Trinitat Vella, un partit entre una selecció de WABOL® Catalunya i un equip de la Penya Blaugrana Trinitat Vella per celebrar el 30è aniversari.

Abans de res agrair, a la Penya liderada pel seu president Alfredo, l’amabilitat amb què ens van acollir.

Amb la presència d’una càmera de Telecinco, es va jugar un gran partit de WABOL® amb l’equip de la Penya, adaptant-se aquest a les regles del joc amb facilitat i demostrant que aquest esport està dissenyat per gaudir i que durant una hora es van delectar amb un veritable partit “amistós”. Amb un resultat de 8 a 7, la trobada va ser molt fluida i fins i tot vistós. Van destacar tots els jugadors sense excepció!! L’àrbitre, bé.

L’esdeveniment es va acomiadar amb un merescut pica-pica.

El dijous dia 28 d’abril, també va estar un equip de Telecinco a l’entrenament i van poder entrevistar tant els fundadors del nostre joc WABOL® com alguns dels nostres jugadors.

Vídeo sobre WABOL® en les noticies de Telecinco del dia 2/04/22.

Lluïsa Barba

Share on facebook
Share on twitter

Notícies Recents

Twitter

Twitter

Acerca de

El nostre objectiu és oferir a les persones majors de cinquanta anys la possibilitat de fer exercici mentre gaudeix del nostre joc.

Entitat creada per dos ex futbolistes; Steve Archibald i Andrew Sims Szegedi (SILVIO), per promocionar el joc de Walkingbol® a Espanya.

Twitter

WABOL ® 2022 All Rights Reserved

Web design Arpen Technologies

Aquest lloc web fa servir galetes per oferir-li la informació més rellevant. Llegiu la nostra Política de Cookies per obtenir més informació.