WABOL ®

2 tocs caminant

Entrenament mixt diumenge 5/02/23

Impressionant entrenament de WABOL® aquest diumenge al matí. S’ha jugat un partit emocionant, amb alegria en tot moment. Les jugadores, la majoria i els jugadors, en minoria, han compartit un joc de tikitaka, a 2 tocs i amb una espectacular esportivitat i alegria. La família de WABOL va creixent tant en el bon joc i en bones maneres com en volum de jugadores i jugadors. Un matí espectacular.
S’hi van incorporar 2 nous jugadors, Will Douglas i Ricardo Subirats i va tornar amb nosaltres Ramón Bellido. El nostre agraïment als nostres jugadors Clemente Moreno, Albert Maiquez, Jordi García i Victor Naranjo per ajudar-nos a promocionar el nostre nou dia d’entrenaments i partits, els diumenges. I és clar a les mumswabolwss!

De peu d’esquerra a dreta: Angels Trallero, Lali Oliver, Rocío Cubo, Glória Mompin, Laura Borrell y Naranjo. Abaix: Rebeca Vilella, Elvira Mullieva, Ingrid Rajadell, Gemma Corsellas i Anna Jorba.

De peu d’esquerra a dreta: Maiquez, Subirats, Jordi García i Alex Tena. Debajo: Moreno, Rebeca Villella, Douglas i Bellido.

 

Lluïsa Barba

Escriu un comentari

Noticies Recents

Twitter

Contacta con WABOL®

Contacto directo

Enviar un mensaje